​Har du spørgsmål, så ring på 21 62 95 51

Nyt badeværelse​​

1 byggetilbud på nyt badeværelse fra murer i Horsens - Murer- byggefirmaet TRENDBYG

Er det tiden for nyt badeværelse, så tag en blok og blyant, sæt dig i din bedste stol. Læn dig tilbage, luk dine øjne og find billedet frem af dit drømmebad. Gennemgå dine rutiner på badeværelset. Find der ud af hvor tingene skal placeres og hvilken type skabe, vaskebord, bruser og eventuelt hvilket badekar der vil være bedst for dig. Mangler du opbevaring, så få det med også. Er du til lange karbade ? Vil du have der skal være tv eller pejs i badeværelset, for at hygge om dig. Sæt så væg- og gulvbelægning og farve på badeværelset. Jo mere klassisk eller stilren dit badeværelse er, jo nemmere at sælge, hvis du ikke påtænker at blive boende i mange år. Ikke alle bryder sig om et stærkt farvet badeværelse.

Det er ikke altid de smukke billeder i bladene, er det bedste for dig. Måske har du knas med ryggen og har nogle hensyn du skal tage højde for. Her ville en siddeplads i brusebadet være optimalt.

Skriv disse ting ned, når du i tankerne behandler gennemgangen trin for trin. Til sidst har du en liste, at arbejde ud fra til dit nye badeværelse.

Gennemgå listen med vores murer, som også kender en god forhandler de kan få nogle gode rabatter hos. Se dig godt for, for der kan være mange penge at sparre.

Netværket TRENDBYG i horsens, hjælper dig på vej til et flot og funksionelt nyt badeværelse.


Når du har truffet dit valg til hvor store fliser og klinker samt farve og stil skal være. Kommer murer- byggefirmaet TRENDBYG i horsens gerne forbi med et par prøver.Så man får den helt rigtige fornemmelse af hvordan det tager sig ud i det nye badeværelse.

Kontakt : 70 27 46 66

​Murer- byggefirmaet TRENDBYG

Skovbrynet 1

8700 Horsens

Vi er medlem af  "dansk byggeri " din sikkerhed for kvalitet og garanti

Netværket TRENDBYG har de håndværkerer du har brug for til nyt badeværelse, murer- tømrer- vvs- elektriker-fugeteknik 

​Kontakt os her!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg vores Facebook side​

​Byggefirmaet Trendbyg ApS | Skovbrynet 1 | 8700 Horsens | Tlf. 21 62 95 51 | Mail: thomas@trendbyg.dk 

thomas3373 i Horsens, DK på Houzz